Saracens George Kruis örömét fejezi ki Jamie George-dal

Eddie Jonesnak nem volt fejvezető pillanata. Miután figyelte Anglia kapitányát, Dylan Hartley-t, az előző éjszaka további bajba került, Jones képes volt nézni, hogyan működhet egy alternatív megoldás.Nem úgy, hogy az eladás nagy mértékben hasonlított a Saracens világítótestjeinek a nemzetközi rögbi mezőkre eső fajtaival szemben, de az a módja, hogy a Cápákat egy nedves estén mobil fogadás küldték, könyörtelen és pontos volt, és a tesztrögbiben jól mentek. szupermán a kegyetlen Saracens hatszoros eladásában További információ

„Sok munkát végzünk Angliában a horogokkal, bárki is legyen” – mondta Kruis a klubban kialakult különböző kapcsolatokról. és nemzetközi szinten. – Már régóta ismertem Jamie-t, ezért ott van egy jó partnerség, de bárki, akivel együtt dolgozunk, mindig öröm. ”

Ha Jones gondolkodik a kapitányváltásról, Owen Farrell továbbra is beállítja a hangot. Kíváncsi módon visszavonták, egy percet a második félidőbe, sőt az ő undorához.Mark McCall elmagyarázta, hogy a játékos quadja csekély volt, de a félidő után 60 másodpercre mobil sportfogadás visszatért az oka, hogy vezetői szerepe a öltözőben annyira világos és meggyőző volt, hogy egyszerűen nem érezte magát, hogy ne engedje menjen ki a többiekkel a második félidőben.

Ez egy bizonyos jóváhagyás. Kruis egyetért azzal, hogy Farrellnek megfelelő tulajdonságai vannak. – Kezdetben Dyls hihetetlenül vezetett az [Anglia] csapatához – mondta. „Számos vezetőnk van a csapatban – és Owen egyikük. Billy [Vunipola] egy másik. Mike Brown. Ezek a srácok nagy vezetők. Owen az az alapja, hogy hol akarunk lenni. Jó vezetője, okos és jó játékos. ”

Nem úgy, hogy Saracens félig futott ki irányba.Olyan sok vezető van ezen az oldalon, mint az Angliában. Igaz, hogy csak két próbálkozás volt a szünetben, de 26-3-kor a bónusz pont elkerülhetetlen volt, és a győzelem a zsákban volt. A TMO-nak két próbálkozásuk volt helytelen, de a három és négy kísérlet 10 percen belül megkezdődött.

A McCallot jobban gyakorolta az a tény, hogy néhány játékosának játszania kellett. Európában az ősz nemzetközi befejezése után. Egy 50 pontos győzelem után az ügyet jobban hangoztathatja, mint a Leicester és Northampton társait. – Nevetséges, hogy ezek a negyedik nemzetközi nem az elején, hanem az ablak végén vannak. Nem hiszem, hogy helyes lenne felkérni a játékosokat, hogy készítsenek biztonsági másolatot.Hosszú távon nem lehet negyedik nemzetközi egy héttel azelőtt, hogy belépnénk Európába. ”

Mint mindig, a játékosok maguk is flegmatikusabbak. Kruis azt mondta: „Azt hiszem, rendben van. Meglehetősen jól figyelünk. Ön érzelmi érzelmeket ér el ezekben a nagy játékokban. A coaching csapat ezt megérti, és egy extra szabadnapot adott nekünk. Véleményem szerint nagyon boldog vagyok.

Steve Diamond nem volt. Az eladás rögbi igazgatója már nem volt hajlandó részt venni a médiával, mint a csapata, amellyel ez a feladat nem volt. Josh Charnley, a rögbi bajnokság felvette, jó napot tartott a sok magas golyó alatt, amelyek eljöttek, és megmentette az egyik tiltott próbálkozást, de különben kevés volt, hogy ösztönözze a látogatókat. Ez rettenetes szezonvá válik számukra.Minden segítségre szükségük van.