Ronaldo a fost printre legendele, Barcelona a continuat fără gol recuperări

Real Madrid câștiga un gol a ajutat pe Cristiano Ronaldo, care a devenit al treilea 187 Tref liga golgheterul din istoria clubului. Ahead statistici Club doar Raul (228 goluri) și Di Stefano (216).

Villarreal Deși mândrie doar patru unibet pariuri online obiective colectate în cinci jocuri pentru a Runaway Real Madrid nu este suficient.

< p> Favorit decis pe un profit în trei puncte deja în prima jumătate a anului.Prima fotografie hilar de la distanță împins reprezentant croat Modric și a sărbătorit primul său gol din sezon.

Forma de fotografiere in ultimele meciuri, un moment ulterior urmat de Ronaldo, care a folosit exact Benzemova talie și a lovit a zecea oară în acest an liga spaniolă.

cel mai bun fotbalist din lume anul trecut, să distragă atenția chiar și acțiunile de fani Manchester United, care a angajat avionul, care în timpul meciului survolat stadionul Madrigal cu un banner de asteptare pentru Ronaldo pentru a reveni la Old Trafford.

deja în prima jumătate a decis victoria sa, de pariuri sportive online asemenea, la Barcelona. Meci cu Granada a fost deschisă în 26Neymar minut, fundașul al cărui șut a deviat singur cu portarul Fernandez.

La sfârșitul primei reprize, apoi Messi cruce cap și o bună utilizare Rakitic a marcat al doilea său gol pentru Barcelona. 3: 0 putea înainte de a merge la vestiar pentru a regla din nou Neymar

În a doua jumătate a locuinței au fost în mod clar echipa mai bine și a adăugat încă trei goluri.. După 62 de minute, a crescut la 4: 0 Messi a marcat golul cu numărul 400 în carieră, patru minute mai târziu, Neymar a finalizat un hat-trick

šestigólovém finală a decis diferența în scorul la finalul meciului Messi.. Barcelona, ​​chiar și în a șasea rundă neinkasovala.

În lupta echipe încă sacrificate Atletico Madrid și Sevilla au condus la o mai bună campion. În 19minute de la primele șuturi la poartă în meciul marcat Koke, pe care la sfârșitul jumătate a continuat Ňíguez.

Și al doilea act a fost îndreptat acasă și în ultimele zece secții de antrenor Simeoneho pune în aplicare de două ori. Raúl García transformat lovitura de pedeapsă executată rezumat și Raúl Jiménez, care înainte de începerea sezonului la Atletico a venit din America de mexican, a fost lovit pentru prima dată în liga spaniolă.

read more: http://ro-bonus.com/pariuri-online-avantaje