Pakistans Sohail Khan kommer rett ut av Bet365 venstre felt for å slå England

Det er to gode grunner til det: Sohail Khan, pace bowler av regimental mien, bowled eksepsjonelt til Englands høyrehendte batsmen ved sin retur til Test cricket etter fem års fravær; han fant den ytre kanten av dem alle. Men han var ikke så nær så effektiv mot venstre-handers, spesielt da han valgte å bøye seg rundt wicket på dem. For det andre, og kanskje enda mer Bet365 pertinently, slo de engelske venstrehåndene bedre enn sine høyrehåndere. England v Pakistan: tredje Test, dag én – som det skjedde Les mer

Først var det Alastair Cook, 2016 versjon, som går sammen som om han er Englands svar på Matthew Hayden. Her krysset han til 45 i 52 baller.En av hans firkantede kutt – og denne sommeren Pakistan og Sri Lanka har tillatt ham flere av dem enn de Bet365 fleste sider – matchet Haydens majestet og makt. Det var enda et snev av forakt. Så slo Rahat Ali Cooks innkant. Englands kaptein valgte å gjennomgå mer fordi han var i en så god form at et gutinstinkt for å holde batting ikke kunne undertrykkes, heller enn fra en overbevisning om at en feilaktig beslutning var blitt gjort.

Snart James Vince og Gary Ballans var i partnerskap, både under kontroll. Først syntes de å være bestemt til å speile hverandres dyder.Vince var våken og opprettholdt, desperat til ikke å fløyte utenfor sin off-stump (det var bare en ensom aberrasjon); I mellomtiden var Ballance Bet365 nesten skittisk, ivrig etter å hevde seg selv da han flikket en annen ball gjennom midwicket.

På Vince’s avgang, som snart ble fulgt av Jonny Bairstow, vendte Ballance tilbake til å skrive. Situasjonen var seriøs med England, og det var 158 for fem. Nå dugde Ballance inn. Han var solid i forsvar mot de raskere bowlers. Han står nå like utenfor hans krone før den store utløsningsbevegelsen bakover. Deretter syntes han å være lenger nedover banen når han Bet365 forsvarer seg på forsiden. Han savnet sjelden en ball, men nå var han helvete med å bli der.

Ved siden av han var Moeen Ali, et sted på grunn av Ben Stokes skade.Åpenbart må England batse ham på No7 hvem som helst annet spiller i laget. Før denne kampen hadde han spilt syv innings der i Test cricket, i gjennomsnitt 92. Kanskje han er litt diskret ved starten av hans innings når han er forhøyet. Det var sikkert tilfelle på hans gamle hjemsted i går.

Han begynte med pliktoppfyllende forsvar, og det var ingen uforsiktig meanders ned i krigen til Yasir Shah. Flaggermuset var generelt rett og passivt; bouncers fikk lov til å Bet365 passere over hodet hans. Først etter at hans gamle Warwickshire Academy-kollega, Chris Woakes, hadde gått, spilte han med mer frihet. Til slutt slo Mohammad Amir med den andre nye ballen, men inntil da var Moes timing silkeaktig glatt med de passive ekkoene til Gower for tre tiår siden, ikke dårlig for en No7.Englands predikament ble opprettet av Pakistans ensomme høyrehendte paceman, den første vi har sett i denne serien. Sohail må ha lurt på om han noen gang ville etablere seg som en testkricketer. Etter fem wickets på onsdag har han en sjanse nå, om enn i en alder av 32 år. Det ser ut til at faren i utgangspunktet ikke var så opptatt av at ung Sohail ble en cricketer. Da han snakket med Tribune-avisen i Pakistan, avslørte Sohail i fjor “min far pleide å slå mine flaggermus”. Han måtte vende seg til alternative sysler for å holde seg i form. “I vår landsby ble kabaddi spilt veldig jevnlig,” sa han, “og jeg pleide også å svømme oppstrøms i lange perioder for å bygge utholdenhet og løfte oljekasser fylt med Bet365 sement.Med disse øvelsene ble kroppen min virkelig solid for en 16-årig. “Seksten år senere er det fortsatt.

Selv etter at Sohail hadde flyttet til Karachi for å forbedre sine cricketing-prospekter, var livet ikke helt grei . Til slutt var det suksess i hjemmekricket og deretter en Test-hette i 2009 i Karachi mot Sri Lanka – på en av de fryktelige bowler-fiendtlige plassene. Sri Lankas 644 for syv erklærte ble matchet av Pakistans 765 for seks erklærte. Sohail bowlet 27 overs i kampen; Han innrømmet 164 løp og det var ingen wickets. To år senere i Bulawayo spilte han sitt andre Test uten iøynefallende personlig suksess, selv om han tok wicket Tatenda Taibu for 81 løp. Deretter forsvant han til verdensmesterskapet i Australia i 2015 før han kom tilbake i Test cricket på Edgbaston.Her hadde han sendt Englands toppordre lenge før te-tiden. Kanskje de hadde undervurdert ham – sikkert ble Bairstow overrasket av den bratte sprettingen da han vinket sin flaggermus utenfor avstumpen – men de måtte alle vike på den måten at hver selvrespektende fartskytter planlegger å ta sine pølser: via utsiden kant. Venstrehåndtakerne spilte ham bedre med mulig unntak fra Jimmy Anderson, som ble sitt femte offer fra dagens siste ball. Det er vanskelig å forestille seg at Sohails far bryter noen flaggermus nå.