Messire Des Obeaux sportfogadás reális Cheltenham Fesztivál reménye Sandown győzelem után

Sam Twiston-Davies győztes keresést folytatott pénteken itt, hiszen az Exeter elhagyott találkozójáról a Ballyandynak, a 11-10 kedvencnek a játék eseménye, nem tudta zárni az első sikert október 9. óta. Ballyandy jól futott, de nem tudott válaszolni a késő, határozott kihívásra a Messire Des Obeauxnak a második fokozatú Neptune Novice Hurdle-ben, és a győztes a Cheltenham Fesztiválon márciusban megrendezett első osztályú eseményre való reális versenyzővé alakult.

A Messire Des Obeaux minden bizonnyal értékelni fogja a Cheltenham dombját. Úgy tűnt, hogy a harmadik helyen áll a Ballyandy és a Cultivator mögött, még mindig két ugrással.Ugyanakkor nem találhatott volna egy lábfejet, amellyel a internetes fogadóirodák versenyt lefeküdték, és a Messire Des Obeaux olyan erősen maradt az utolsótól, hogy a múltban felemelkedett, online sportfogadás hogy feljegyezze a félig hosszabb sikert, mint amennyit a margó javasolhat. a kilépési kilépés a szárazföldi televíziózás mérföldkőjének megismerése További információ

A Messire Des Obeaux az elmúlt időszakban a fogyatékossággal foglalkozó cég győzelmeiből lépett fel, és 7lb-t is adott Ballyandynak, aki most már nem nyerte el a három gátat. minden alkalommal nagyon hasznos ellenfélbe került.

„Azt gondoltam, hogy az utolsó két között nagyon jól futunk, és jó harmadik leszünk” – mondta Alan King, a győztes edzője. . – És aztán nagyon jól összecsapott.Nem volt sok versenyzője, és ez valószínűleg az első alkalom, hogy a pisztolyt a fejére tette.

„Remélhetőleg újra elindul, és 7lb-t ad [Ballyandynak], ez jó teljesítmény . Mindig azt hittük, hogy nagyon jó volt, de nem voltam illúzióban, azt hittem, ez egy repedt téli gát, néhányszor nyertem, de nekem ez a legmélyebb, hogy ott volt a versenyen.

„Nagy és rangos, és remélhetőleg jobb lesz. Csak egy dolog van, amivel elengedem az [első fokozat] Challow Hurdle-t [következő alkalommal], és ez az, hogy e három korábbi győztesem a Challow-ba mentek, és elrabolták, így meg kell látnom.De nyilvánvalónak tűnik, hogy menjen el, és még jobb lett volna még lágyabb talajon is. ”

Mind a Ballyandy, mind a Messire Des Obeaux a Neptune Novice Hurdle márciusban kb. , és bár ezen bizonyítékok alapján az utóbbiak sokkal több fellebbezést tesznek lehetővé, van egy esély arra is, hogy fel tud lépni az utazás során a három mérföldes Albert Bartlett Novice akadályhoz. – Ha nem ment volna a Newbury-i [Challow-ba], Warwick-ba megy a Leamington [Novice Hurdle] számára – mondta King. – Nem lennék meglepődve, ha eljöjnék márciusban, megnézzük a hármasat. – Első győzelem megszerzése Ballyandy-ba az Nigel Twiston-Davies bosszantó feladatává válik. és a tréner is meghiúsult pénteken, amikor a New One-ot, az egyik legjobb brit élő fogadás  edzéssel rendelkező legutóbbi évszakok egyikét, megtagadták a kerítések első áthaladásáról, amikor az éjszakai fagy kényszerítette az Exeter-i találkozó elhagyását.

„Nagyon frusztráló, hogy nem futott Exeterben. Teljesen kiváló volt otthon, és nem hagyott ki egy kicsit – mondta Twiston-Davies pénteken.

„Nagyon kísértés voltunk, hogy a VIII. Henrikhoz jussunk, de ő stavky online olyan hűséges szolga volt, gondoltam, miért jön először a kerítések? Amit szándékozunk tenni, az, hogy nagyszerűen megnézzük a nemzetközi akadályt. Ez egy olyan verseny, amelyet kétszer nyert, és 130 000 fontot ér. Ha meg akarja nyerni, akkor megmaradhat az akadályoktól, de még mindig szeretném áthaladni a kerítéseken. ”