Kovac a szezon után véget ért a szakmai karrier

mario gomezRadoslav Kovac a Sparta után szezon véget ért a szakmai karrier. Harminchat egykori képviselője azt mondta, hogy egy interjúban a klub televíziós hogy még akkor marad Letna. De azt nem mondta, milyen minőségben lesz.
“Itt vagyok, ha az ötödik dugóval és tudja, hogyan kell az enyém a helyzet. A nyári, 99,9 százalékkal, több mint 100 százalékkal befejezni a karrierjét, így kaptam meg a Bet365 három hónapot. Örülök, hogy én is kezdem az edzéseket újra a srácokkal, és jó szórakozást három hónappal az öröm, “mondta Kovac, aki a edzőtábor Spanyolországban Sparta vissza a ritmust a játék, miután megsérült az Achilles-ín.
“Ez történt velem a múlt nyáron. Ez egy bonyolult, hiányzik vagyok sokáig. Most én vagyok a futó alapvetően az első, így nehéz. De örülök, hogy újra a fiúk között,” mondta Kovac.
Ő utalt rá, hogy nem számít arra, hogy a tavasszal nem Bet365 fog játszani. “Azért vagyok itt, inkább a fiúk, hogy segítsen nekik, tanácsot, ha valaki megkérdezi, valamit, tette őket egy edzőpartner. Igyekszem edzője sok segítséget az utastérben,” mondta az egykori játékosa Olomouc, Szpartak Moszkva, West Ham, Basel és a Liberec.
Miután a nyár végén karrierjét tervezi, hogy felfüggeszti a Letná. “Megegyeztünk úrral (tulajdonos Daniel) Křetínský néhány dolog, hogy én nem akartam, hogy nyíltan megjegyzést. Várjuk meg, hogy befejezzem,” tette hozzá harmincz képviselője, akinek a hitelét a cseh Bet365 bajnoki 230 játékok és hét gólt.