Gordon Strachan még mindig a Skócia Világkupa kvalifikációs reményeire támaszkodik

„Abban a pillanatban csak azt gondolom, hogy én vagyok a legjobb ember, aki ott megy a csoporttal, és kapok eredményt” – hangsúlyozta Strachan.

Sok ember nem ért egyet természetesen. A Trnava kedden este fordulata azt jelenti, hogy a skótok mindössze négy pontot vettek Málta, Litvánia és Szlovákia ellen. Széles körben elterjedt a megértés, hogy Strachan elhagyja a nemzetközi színtéren, ha a játékosai nem térnek vissza Angliából győzelemmel. A haladás bizonyítéka kevés, vitathatatlanul a nem létező mobil sportfogadás pontig. Szlovákia Skóciát a Gordon Strachan-ra nyomást gyakorol. Olvasd el többet

A Strachan egy furcsa narratívából származott. Ez azt jelenti, hogy valahogy teljesen el kell döntenie, hogy maradjon-e a posztjában, szemben a skót FA-val.Skócia eltűnt az állítólag négy ponttól októberi dupla fejlécétől a legújabb „miért, ha” -hoz, ami egy Wembley győzelmet körülvevő.

„Szeretem ezt a munkát” – mondta Strachan. „Szeretem az emberekkel dolgozni, szeretem a szurkolókba ütni, és nagy választ kapok tőlük. Imádom, hogy foglalkozom a szobatársakkal, az SFA munkatársaival. Fantasztikus, fantasztikus munka.

„Félek a zsáktól? Nem, nem félek a zsáktól, mert 59 vagyok, rendben vagyok, rengeteg dolgom van az életemben. Nincs semmi félelem a zsáktól, mert az élet jó nekem. Jó világban élek. Az egyetlen dolog, amit akarok tenni, hogy az emberek fogadás bónusz boldogok legyenek.

„Attól tartok, nem dolgozom ezeket a játékosokat? Igen. Félek, hogy nem dolgozom a személyzetgel? Igen.Nem félek a zsák beszerzéséért, mert tényleg, amikor ezt akartam csinálni… olyan szerencsés voltam a futballban, hogy olyan helyekre jutottam, ahol csak a labdarúgásban álmodtak.

„A gondolatom, hogy ezeket a játékosokat, a személyzetet, a rajongókat, mindenkit egy versenyre kapjuk. Ez lenne a csalódást okozó dolog, az egyetlen félelem, hogy nem tudok elérni és segíteni az embereket olyan helyekre jutni, amelyekről tudom, hogy fantasztikus dolog és fantasztikus hely. Szóval a zsákot? Ez nem fél. Én önző lenne, ha valaha is gondolkodnék: „Nem kell ezt.” Ez tényleg önző lenne.

„Én mindent játszottam, mint egy játékos, amikor a hátad ellen van fal. Segédkezelőként voltam. Mint menedzser. Vannak idők, amikor az élet kicsit keménynek tűnik. Mi vagyunk a szerencsések.Azok, akik játszhatnak, összejönhetnek, lehetnek csoportok, és élvezhetik azt a kihívást, hogy újra behozzák. ”

A londoni november 11-i skót felépítése elkerülhetetlenül magára Strachanra összpontosít. „Megértem, hogy az emberek azt fogják mondani, hogy ezt kell kezelnünk” – mondta. „Nem lesz igazi probléma számomra, mert amikor visszajövök a környezetbe a játékosokkal és a lelkesedéssel és a professzionalizmussal, amit hoznak, elveszítem magam. Gondoskodnom kell arról, hogy ez ne érintse őket, mert néha a játékosok túlságosan érezhetik magukat a menedzser számára, és ez befolyásolhatja őket. ”

Skócia kulcsfontosságú ismétlődő hibája alig sportfogadás bónuszok nehéz észrevenni. Az olcsó célok elvesztése aláássa az Euro 2016 képesítésének reményeit, amely a világbajnokság kampányának megnyitó szakaszaiban ismét jelentkezett.Strachan-nak újra kell értékelnie, hogyan kell elviselni egy rettenetes védelmet Gareth Southgate gondnoka ellen. „Angliának mindig rosszul kell lennie a rájuk helyezett nyomással,” mondta Strachan. „A két csapatnak rossz eredményre van szüksége. Visszaálltunk magunkra; mi több mint párhuzamosan állunk azzal, amit elképzelni kellett volna, úgyhogy el kell kezdeni a madárbajnokságokat.

Most nézd meg, akkor nagyban hasznos lesz, ha megbizonyosodunk róla, hogy nem t elveszítené a célt, mert ebben a pillanatban legalább két pontszámot kell szerezni, hogy megnyerjük a labdarúgást. Tudom, hogy vannak játékok, amiket nyertünk 1-0-ra, de a kapusokra kellett támaszkodnunk. ”

A saját golf-analógia folytatásához a Strachan gyorsan elfogy a lyukakból. Ahogy Skócia mindig megérdemli Anglia győzelmét, menedzserük kategorikusan megköveteli.