Exeter elveszíti az utat a ködben a meghatározott Bordeaux ellen

Az európai rögbi az északi féltekén a klubjáték csúcspontja, de az utolsó nyolcra nem jogosult mindenki számára. Bordeaux rögbi igazgatója, Raphael Ibanez kihagyta ezt a berendezést, hogy teljesítse a francia televízió Toulonban való feladatait, és az oldalát nem lehetett hibáztatni, ha egyszerűen csak egy hideg, ködös vasárnap este Devonban tárcsázott.

< Ehelyett eléggé ásották, hogy megszüntesse Exeter érdeklődését a bajnokokért ebben a szezonban, csodálatos eredménysorozatot tiltva. A verseny fogadási bónuszt csak ritkán fordult elő nagyszerű magassággal a karácsony előtti szórakoztatás előtt, és többek között Jack Nowell és Henry Slade számára is bizonyítékot jelentő este volt, mindketten kétségbeesetten, hogy lenyűgözzék az Anglia vezetőedzőjét, Eddie Jones-t.Jones magabiztosan megjósolhatja, hogy nem fog hazamenni csodálkozni a verseny általános képzettségi szintjére.

A feltételeket meg kell mondani, nem voltak hasznosak. A labda zsíros volt, és a láthatóság időnként valami hasonlított a Baskervilles-i kutyára, Ibanez pedig messze nem volt egyedül a cselekvés hiányában. Mire Nigel Owens félidőben fújt, az élénk elektronikus eredménytábla az egyetlen hatékony nyomot kínálja, hogy mi folyik itt, bár boldog volt, hogy a félidő után jelentős javulás következett be. gondoltam További információ

A frusztrált Exeter valószínűleg inkább a második felet teljesen elborította a nézetből.Fizikailag versenyeztek, és komoly esélyeket teremtettek, de csak egy első félidőt próbáltak ki, ami a Bordeaux-nak egy aluljáró sikert aratott egy olyan játékban, amely kezdetben nem tűnt el. Lehet, hogy mindegyik más volt, ha James Short-t úgy ítélték meg, hogy mélyen bejutott az utolsó negyedbe egy dicsőséges futás után a bal sarokba, de a televíziós meccses tisztviselő úgy ítélte meg, hogy a labdát földrajzilag rövidre emelte, és előre hajtotta, nem pedig megérintette.

Azt várták volna, hogy valami többet követ, miután három egymást követő Premiership nyerte meg újra a hazai szezont. A coaching munkatársai nagyobb intenzitást ösztönöztek a labda mindkét oldalán, és egy kicsit egyszerűsített taktikai megközelítést, de ez egy online fogadóirodák olyan játék volt, amit az Exe-völgyet borító téli köd ellenére el kellett nyerni.Legalább Nowell túlélte az első szezon kezdetét, így a Blair Connor-nál egy jó korai megtakarítási megoldást sikerült megőrizni, hogy Exeter vonalát érintetlenül tartsák. élesebbnek látszott, mint tavaly a Chiefs-be érkezéskor. Néhány alkalomnál közelebb került.

Egy másik viszonylag újonnan érkezett Ollie Devoto is célzottan futott, és ez volt a központ, aki végül kinyitotta A baloldali Bordeaux-i védelem, a vonalszakadás és a belső labda, amely lehetővé teszi, hogy a fiatal Chiefs-féle fél, Jack Maunder megpróbálja kitalálni az első európai kísérletét. A 19 éves, akinek atyja Andy sok éven át megkülönböztetett Exetert, egykor Nottinghamshire-i akadémián volt a bajnok, és soha nem akarta elárasztani egy ilyen aranyozott élményt.A No9-es párbaj Bordeaux Baptiste Serinjével különösen érdekes volt, mivel a 22 éves Serin már képviselte Franciaországot, és egy szép kísérletet hozott a múlt hónapban az All Blacks ellen. Ő volt a korábbi nemzetközi Dimitri Yachvili szárnya alatt, és úgy véli, hogy hosszabb reprezentatív karrierje van előtte. Kurtley Beale azonnali hatást fejt ki, amint a darázsok leküzdik Connacht-ot. csapata visszatért a játékba, és 10 méterre az Exeter vonalától kezdve elkapja a fejét.Bordeaux, ironikusan, azért volt felelős, hogy Exeteret az utolsó szezon utolsó nyolc nyugalmába vezesse, egy bizarr utolsó napos győzelemre Clermont Auvergne-ben, de ebben az alkalomban egy nagyon különböző fordulat volt a  történetnek, további szankcióval a helyettesítő fél Lionel Beauxis, amely a francia csapatnak mindenképpen előnyben részesítette.

Hogy Exeter megbánta az esélyeit, amikor Gareth Steenson levette a labdát, amint a rövidtörés előtti vonal előtt állt. A Bordeaux No8, Marco Tauleigne megérdemelte, hogy a fedélzeten elég sok hitelt szereztek, de ez volt a másik alkalom, amikor a TMO rendelkezésére álló visszajátszások nem voltak teljesen meggyőzőek.Ahogy Baxter helyesen észrevette: „Nem vittük az esélyünket és Bordeaux-t átalakítottuk.”

Nem minden rossz hír nyugatban, Exeter jelenleg az online sport fogadás egészségesebb klubok között, Angliában, pénzforgalommal szinte 17 százalékkal nőtt. Ez azonban nem volt a kincstárnok számára lökhárító éjszaka, rengeteg üres hely a délutáni látogatásukhoz képest. A televízió, ahogyan Ibanez tanúskodik, napjainkban felhívja a hangot, de a fizető büntető preferenciáit soha nem szabad figyelmen kívül hagyni.