Deflategate-tuomion mukaan Roger Goodellin on oltava uutisjakson yläpuolella

Rauhalliset juhlallisuudet sanoivat kaiken. Päivän, joka alkoi Walesissa kiipeää Englannin yläpuolella Fifa-rankingissa ensimmäistä kertaa, päättyi loistavasti, kun Gareth Bale’s thrilling otsikko kahdeksan minuutin ajaksi Chris Coleman ja hänen pelaajat tiukasti tiellä Ranskaan.

Toinen voitto Israelissa Cardiffissa sunnuntaina – se lupaa Unibet olla yksi helvetin puolue Welsh pääkaupungissa – ja unelma saada ensimmäisen suuren turnauksen vuodesta 1958 tulee todellisuutta. Joka tapauksessa, Andorran, B-ryhmän poikien, jotka vielä tulevat ensi kuussa, koti-iskuja vastaan, on nyt kysymys siitä, milloin ja ei, jos tämä Wales-osapuoli kirjoittaa heidän nimensä historiankirjoihin.

Lopussa oli emotionaalisia kohtauksia, joissa useat Walesin pelaajat romahtivat lattialle ja Coleman ja hänen henkilökuntansa villit syleilivät toisiaan.Tuloksen merkitys menetettiin kenellekään ja tapa, jolla Wales onnistui voittamaan voiton pitkän ajanjakson jälkeen Nicosiaan rauhallisessa illassa, lisäsi vain elation tunnetta. Walesin liikkuminen Englannin Unibet mobiili vedonlyönti bonukset yläpuolella Fifa-rankingissa ensimmäistä kertaa aika Lue lisää

Paali, ennustettavasti, oli ottelun voittaja. Voidakseen vaikuttaa tähän tiimiin jonkinlaiseen kontekstiin, Real Madridin edellinen pelaaja on voittanut kuusi ja perusti kaksi yhdeksästä yhdeksästä tavoitteesta, jotka Wales on noussut karsinnan aikana. Olisi tutkittava, mitä maan päällä hän teki toisella päämäärällä. Mutta totuus on, että pitkään Bale katsoi muuta kuin maailman kallein jalkapalloilija.Se oli hälyttävää nähdä hänet menettämästä palloa niin Unibet monta kertaa – Aaron Ramsey taisteli myös – ja toisinaan tuntui siltä, ​​että Bale yritti kovasti lyödä köyhää peliä Walesin hyväksi.

Balen luottoon , mutta hän palasi yhä enemmän ja kaikki kokoontui 82. minuutilla, kun erinomainen Ashley Richards, joka oli erinomainen esiintyjä Walesin kanssa Ashley Williamsin kanssa, leikkasi oikealla ristillä, että Bale, joka ylitti Jason Demetrioun , Kyproksen oikeanpuoleinen, kohtasi valtavan voiman.Kyproksen maalivahti Antonis Giorgallides ei ollut mahdollisuutta. “Et koskaan näe parempaa otsikkoa”, Coleman sanoi. Wales oli Wales, se ei koskaan olisi suoraviivaista, ja toisessa päässä oli jonkinlaista myöhäistä draamaa, kun Marios Nikolaou löi Energybet alhaisen laukauksen joka näytti menevän alhaalta kulmaan, kunnes Wayne Hennessey, laskeutui alas hänen vasemmalle puolelle, pudotti pallon pallon ympäri.

Kun lopullinen whistle kuulosti hetkiä myöhemmin, 4 000 Walesin kannattajat purkautuvat.

“Tulimme tänne ja saimme mitä halusimme.Se ei ollut yksi meidän paremmista esityksistämme, mutta joukkuehenki ja ikävä asenne oli ensimmäinen luokka “, sanoi Coleman, joka vaati, että mitään ei pidä itsestään selvänä, vaikka Wales oli niin lähellä pätevyyttä.

“Emme voi piiloutua tosiasioista; katsomalla tapaa, jolla ryhmä on meillä yksi voitto pois taatusta paikasta Ranskassa 2016, me tiedämme sen. Mutta pelaajat, lupaan teille, älä koskaan mainitse sitä. He tietävät olevansa siellä, he tietävät, mitä kaikki Energybet puhuvat kotiin, he näkivät uskomattoman seuraamisen tänä iltana, mutta emme koskaan saa koskaan ottakaa silmäsi tavoitteesta.

“Mielestäni olemme nyt paikalla, jossa meidän on vastattava odotuksiin. Emme saa päästä pois. Meidän on oltava realistisia. Sunnuntai on kova ja kova peli meille.Tiedämme, mikä on vaarassa, ja voimme vain antaa parhaani. ”

Tämä oli yksi niistä tilanteista, joissa oli kyse tuloksesta eikä suorituskyvystä. Wales todella alkoi kirkkaasti ja Neil Taylorilla oli loistava mahdollisuus laittaa heidät Energybet bonus eteenpäin, kun Giorgallides ei pystynyt pitämään Bale nousee 35-yardin vapaapotkusta. Dave Edwards, joka teki ensimmäisen maansa maalle Kolme vuotta sen jälkeen, kun Joe Ledley pudotti hamstring-ongelman pelin aattona, otsikkoa ei hyväksytty myöhemmin ensimmäisellä puoliajalla, kun Hal Robson-Kanu kärsivät jyrkästi pushille, mutta Wales ei leiki mitään sujuvuutta. </p >

Kypros kasvoi luottavaisesti ja alkoi liikuttaa Energybet palloa entistä enemmän, mutta harvoin näytti vakavalta huolestuttavan Walesin puolustusta, joka on nyt mennyt 414 minuuttiin.Itse asiassa pelissä oli kaikki makaumat goalless piirtää, kunnes Bale, hyökkäävät palloa vakaumuksella mies, joka oli helvetin taivutettu pisteytys, lähti kotiin kuuluisa voittaja.

“Kun näit me pärjäämme tänä iltana ja näit juhlan, joka on tulossa pitkään, erityisesti tässä kampanjassa “, Coleman sanoi. “Se yhteenkuuluvuus on ollut aivan loistava, ja se saa sinut läpi, kun et ehkä pelaa niin hyvin.”