Bet2u : Barça har en ‘9’ av kategori

 

Bet2u РоссияTänk någon på en bättre “9” än Luis Suárez idag?. Charrúa lämnar huden och det gör att dess låga toppar är mindre dåliga. Så var det under den första tredjedelen av säsongen. Nu, med ‘Lucho’ förenade med målet och en ytterligare punkt i fart i sitt spel, gillar Barça-anfallaren det. I Anoeta lämnade han oss ett av målen för säsongen. Och då kom Bet2u comebacken till ett slut. Det finns redan tolv mål i ligan. En hel “9” av garantier.

Willian José fortsätter att tävla om att vara en av de bästa slaget i vår liga. Du kan, som vet, också erbjuda ett meddelande till Lopetegui.Faktum är att Realens framsida hakade en bra header i det första han hade och öppnade poängen i ett spel av galenskap.

La Real gjorde i González González mål Bet2u ett mål inställt på Willian José som var tvungen att gå upp till resultattavlan. Med 1-0 förlorade Rakitic en boll i fronten som slutade på nätet av Ter Stegens mål. Domaren signalerade ett foul före den kroatiska obefintliga.

Suarez lämnade ett mål för minnet i Anoeta. Jag hade det i mitt sinne innan bollen anlände. Han justerade kroppen, placerade insidan av sin högra fot och väntade på bollen för att ge en “masterclass” av hur man avslutar ett spel. Bollen hängdes med finess i luften, överträffade Rulli och Bet2u betting sidor stannade bredvid det realistiska målets långa pol.En sann glädje

Vi är redan vana vid det, men det är inte anledningen till att dess mål inte är mindre slående. Leo stängde poängen med ett frispark för att ta av sig hatten. Argentinan gav honom en skruv, han skickade bollen till molnen och med en snurr av en troll gjorde han det på en skandalös väg. Den liknelsen var hans försegling, genialmärket.

Avsluta förbannelsen av Anoeta. Med den här ledaren finns det inte längre dåliga tider. De av Valverde slog ett slut på en torka som varade i sju år. Fem nederlag Bet2u och två drar i ligan ackumulerade Barca i sina senaste besök i den inhemska turneringen till San Sebastian.

Anoeta var en annan dag på kontoret för Paulinho. Den brasilianska lägger till och fortsätter. Mot Real missade mittfältaren inte sitt möte med målet.Han började comeback som Barca och korta, i detta skede av säsongen åtta ligamål.

Stor prestanda av den Bet2u sydamerikanska, som är på.