Bet2u προγνωστικα στοιχηματοσ

 

Bet2u προγνωστικα στοιχηματοσΗ Ofcom αναμένεται να καταργήσει τη διετή διερεύνηση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές εκπομπές πολλών δισεκατομμυρίων λιβρών της Premier League, κίνηση που ο καταγγέλλων Virgin Media αναφέρει ότι θα οδηγήσει σε αυξήσεις τιμών για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου.

ξεκίνησε την έρευνα το 2014, αφού η Virgin Media υπέβαλε καταγγελία Bet2u υποστηρίζοντας ότι η Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να κάνει όλα τα 380 αγώνες ζωντανά στην τηλεόραση. Η Virgin Media υποστηρίζει ότι κάνοντας μόνο το 41% ​​των διαθέσιμων αγώνων – σε αντίθεση με άλλες χώρες όπως η Γερμανία και πρωταθλήματα όπως το ΝΒΑ που κάνουν όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια – η Premier League διατηρεί τις τιμές τεχνητά υψηλές και περιορίζει την επιλογή των καταναλωτών. Η Premier League έχει πει ότι θα αυξήσει τον αριθμό των διαθέσιμων αγώνων ζουν στην επόμενη δημοπρασία, ξεκινώντας από την εποχή 2019-20, από 168 έως 190, Bet2u σύμφωνα με την Daily Telegraph, η οποία έσπασε την ιστορία. Υπολογιζόταν ότι οποιαδήποτε σημαντική αύξηση των προσφερόμενων αγώνων θα μπορούσε να απαιτήσει από τις ποδοσφαιρικές αρχές να εγκαταλείψουν η 2.45μ.μ. έως τις 5.15μ.μ. μπλακάουτ εκπομπής το απόγευμα του Σαββάτου που έχει τεθεί σε ισχύ από τη δεκαετία του 1950 για να προστατεύσει τις συμμετοχές χαμηλότερων πρωταθλημάτων. Ο Ofcom δήλωσε ότι η πρόθεση της Premier League να αυξήσει τον αριθμό των αγώνων που είναι διαθέσιμα στο επόμενο η δημοπρασία και η δική της έρευνα σχετικά με τις απόψεις των συνανθρώπων και των τηλεθεατών που παρακολουθούν την τηλεόραση υποστήριξαν την απόφασή της να Bet2u εγκαταλείψει την έρευνα. Η έρευνα διαπίστωσε ότι ενώ το 20% των οπαδών ήθελε περισσότερους αγώνες στην τηλεόραση, με το συνολικό αριθμό των ζωντανών παιχνιδιών που μεταδόθηκαν, αλλά ήθελαν να δουν διαφορετικά παιχνίδια.

Μεταξύ των οπαδών που ταιριάζουν με τα δύο τρίτα, δήλωσε ότι το Σάββατο στις 3 μ.μ. ήταν ο προτιμώμενος χρόνος τους για να πάνε σε ένα παιχνίδι . “Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ των πιθανών οφελών της απελευθέρωσης περισσότερων αγώνων για ζωντανή μετάδοση και της ενδεχόμενης αναστάτωσης στους ανεμιστήρες που ταιριάζουν λόγω της αναδιάταξης αυτών των παιχνιδιών για μετάδοση εκτός της «κλειστής περιόδου» [από τις 2.45μ.μ. στις 5.15μμ στις Σάββατο], “δήλωσε ο Ofcom. “Λόγω του φάσματος των Bet2u απόψεων που εκφράζονται στην έρευνα των καταναλωτών, θα απαιτηθεί σημαντική περαιτέρω εργασία – συμπεριλαμβανομένης της πρόσθετης έρευνας μεταξύ των φιλάθλων του ποδοσφαίρου – για την ολοκλήρωση αυτής της έρευνας.Δεδομένων των εκτιμήσεων που περιγράψαμε παραπάνω, αποφασίσαμε να κλείσουμε την έρευνα.Οι πόροι της Ofcom θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικότερα σε άλλες προτεραιότητες για να ωφεληθούν οι καταναλωτές και ο ανταγωνισμός. “Σύμφωνα με την τριετή σύμβαση που ξεκινά την επόμενη σεζόν, η Sky και η BT θα πληρώσουν £ 5,1δις – σχεδόν 80% την τρέχουσα συμφωνία. Virgin υποστηρίζει ότι περιορίζοντας αποτελεσματικά την προσφορά αγώνων η Premier League έχει διογκώσει την τιμή που οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς πρέπει να πληρώσουν και ότι το Bet2u προγνωστικα στοιχηματοσ κόστος μεταφέρεται στη συνέχεια στους καταναλωτές.

Ο Tom Mockridge, πρώην επικεφαλής της Sky Italia και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Sky, δήλωσε ότι η πραγματοποίηση όλων των αγώνων ζωντανά δεν μπορεί να μειώσει το κόστος για τους καταναλωτές αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει ως φρένο στον πληθωρισμό και να επιτρέψει στους οπαδούς περισσότερες επιλογές. Ο Mockridge χαιρέτησε την απόφαση της Πρέμιερ Λιγκ να αυξήσει τον αριθμό των ζωντανών αγώνων για την επόμενη Bet2u δημοπρασία μέχρι τις 22 – πάνω από 14 ακόμα αγώνες που διατέθηκαν στη σεζόν 2016-17 κατά την προηγούμενη συμφωνία – ως νίκη των ειδών.

“Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου θα μπορούν τώρα να παρακολουθήσουν περισσότερη ζωντανή δράση στην τηλεόραση”, είπε. “Είμαστε ευτυχείς που μετά από μια καμπάνια δύο ετών η Premier League συμφώνησε να προσφέρει περισσότερα τηλεοπτικά παιχνίδια.” Η Premier League δήλωσε ότι ανεβάζει τον ελάχιστο αριθμό παιχνιδιών σε μια εποχή που πρέπει να προβληθεί από ένα ο δεύτερος κάτοχος δικαιωμάτων (ο Sky είναι ο κύριος κάτοχος δικαιωμάτων) σε τουλάχιστον 42 αγώνες στην επόμενη δημοπρασία. Το διοικητικό όργανο εισάγει επίσης έναν νέο κανόνα που σημαίνει ότι τουλάχιστον 30 αγώνες σε μια σεζόν θα έχουν να είναι διαθέσιμος για το Bet2u δεύτερο κάτοχο δικαιωμάτων για μετάδοση το Σαββατοκύριακο. “” Χαιρετίζουμε τη βεβαιότητα ότι αυτή η απόφαση Ofcom φέρνει “, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Premier League. “Από το 2006 έως το 2013 τα βρετανικά μας δικαιώματα μετάδοσης πωλήθηκαν σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ οι επακόλουθες διαδικασίες πωλήσεων διεξήχθησαν σε ακόμη πιο ανταγωνιστική βάση.Η Premier League θα συνεχίσει τη δομή και τη δημοπράτηση των βρετανικών δικαιωμάτων μετάδοσης με τρόπους συμβατούς με την ισχύουσα νομοθεσία περί ανταγωνισμού. ”

more on: uk-bukmeker.com/bet2u