Barátságos felállás: Franciaország túl gyorsan Olaszországban, míg Tunézia Törökországgal húzódik

Franciaország nyolcadik percben vette át a vezetést, amikor Antoine Griezmann szabadrúgása csak félig megtisztult a jobb hátsó Benjamin Pavardhoz, aki a hátsó poszton Kylian Mbappéig lépett át. Az ő röplabdáját Salvatore Sirigu lábai állították le, de Samuel Umtiti szabadon söpörhette a labdát. Paul Doyle Tudjon meg többet

Mario Balotelli szerepet játszott abban, hogy Olaszországban 7 perccel később visszatérjen a játékba, amikor szabadrúgást indított Hugo Lloris-nál. A kapus kényelmesen Bet365 fogadási bónuszok megveregette a labdát Olaszország kapitányához, Leo Bonuccihoz, aki elrontotta az esélyt.

A harmadik hatodik francia cél a 63. percben ismét a tempójuk bemutatása volt. A Mbappé a közepén tört ki, mielőtt a terület szélén, mint ahogy egy lövés volt, a szélén állt.Olaszország számára sajnos Ousmane Dembélé volt a keze, hogy megdöbbentően lehúzza a távoli sarokba.

Anglia nyitó világbajnoki ellenfelei Tunézia 2-2-et húzott Törökországgal, aki Cenk Tosun küldte ki a nyitó gólt. Az Everton előrevetítette a büntetését, majd elutasította, miután a Genfi dugout mögött húzódó szurkolókkal próbálkozott.Úgy tűnt, dühös volt, amit a standokon látott, és a csapattársaknak kellett visszatartaniuk. A Fiver: regisztráljon és kapjon napi futballcímet.

Anice Badri lenyűgöző célja és Ferencni Sassi közelebbi befejeződés tette be Tunéziát, de Caglar Soyuncu kiegyenlítette a Bet365 fogadási bónuszok az interneten sérülések idejét Törökországban.

Tunézia második heti 2-2-es rajza, miután hétfőn visszatértek 2-0-ról Portugáliával szemben

Edin Visca korábban Edin Visca egy trükköt szerzett, hogy Bosznia-Hercegovinának 3-1 győzelmet aratott Dél-Koreában Jeonju-ban.

Ázsiai oldal, aki Németországgal szembesül Mexikó és Svédország az F csoportban a világbajnokságon hiányzott a támadás pontossága és törékenynek látszott a hátsó három ember védelme mellett.A főedzőjük, Shin Tae-yong három játékosot vág le a csapatából, mielőtt Ausztria felé indulnak, hogy végleges előkészületeket végezzenek a döntőbe.