Arsenals overføringspolitikk spurte etter Danny Welbeck-operasjonen

Welbeck sist spilte for Arsenal 26. april mot Chelsea, og det var spørsmålet i mai om kirurgi eller hvile og rehabiliteringsarbeid ville være den beste løsningen, med klubbens avgjørelse om sistnevnte kurs.

Til fordel for etterpå har det vist seg å være feil valg, da Welbeck savnet hele pre-sesongen og åpningsukeene til den nye kampanjen før det ble klart at brusk ikke kunne bære belastningen av større intensitet i trening .Arsène Wenger forsvarer mangel på Unibet betting sider på nett overføringer og spørsmål på € 80m. Martial deal Les mer

Men Arsène Wenger valgte ikke å legge til sine opsjoner foran med enda en midlertidig signering, da han var fornøyd med Olivier Giroud, Theo Walcott, Alexis Sánchez og Joel Campbell.Manageren hadde utforsket muligheten for å ta Karim Benzema fra Real Madrid, men Frankrikes center-forward ville ikke forlate Bernabéu.

Welbecks operasjon var relativt enkel, og han Unibet var inne og ute på sykehuset på dagen, men konsekvensene er alvorlige. “Danny Welbeck har gjennomgått operasjon på venstre kneet etter at han ikke klarer å iverksette tilstrekkelig oppreisningsarbeid, sier Arsenals uttalelse. “Angreperen har jobbet hele sommeren for å komme seg fra skadene som ble opprettholdt i slutten av april.” Det hadde vært håpet han ville unngå operasjon, men etter å ha økt treningsbelastningen, ble skaden på brusk hans reagerte ikke så vel som håpet, og beslutningen ble tatt i forrige uke for at han Unibet skulle gjennomgå operasjon av en ledende spesialist på feltet.Danny er nå Energybet ventet å være ute i en periode på måneder, og alle i Arsenal ønsker ham godt. “Hvorfor er Arsène Wenger og Louis van Gaal så motvillige til å signere streikere? | Barney Ronay Les mer

Wenger snakket på onsdag om vanskelighetene i dagens Unibet overføringsmarked, og erklærer seg fornøyd med Arsenals virksomhet i sommer.

“Er jeg fornøyd med investeringen jeg gjør? Ja, hver gang.Jeg kjøpte Sánchez, jeg kjøpte Özil, kjøpte Cech, jeg kjøpte Gabriel i fjor…Men når du må investere må Energybet du finne spillerne å investere i. Problemet for øyeblikket er å finne spillerne som garanterer at du er et bedre lag etterpå. “Franskmannen pekte på Manchester Uniteds beslutning om å betale Monaco en første £ 36m for den 19 år gamle Anthony Martial, noe som gjør ham til den britiske fotballens dyreste tenåring.

Hva skjedde med Monaco, som solgte Martial til Manchester United for € 80m, har jeg hørt…Martial scoret 11 mål i det franske mesterskapet – som summerer Energybet det bra.Det betyr at det ikke er pengene som mangler for øyeblikket, det er ikke ønsket om investering som mangler, det er antall spillere tilgjengelig som kan styrke de store klubber. ”

Midtbanespilleren Jack Wilshere fortsetter sin utvinning fra en hårfrekvensbrudd i venstre fibula og kunne være tilbake i tvil når hjemmearbeidet gjenopptas Energybet hjemme til Stoke City den 12. september.